Kompanija “Eko Medic”

O nama

Kompanija  “Eko-Medic”, d.o.o. Sarajevo nastala je 2005 god. i njena  osnovna djelatnost su sanitarno-ekološke usluge, odnosno DDD mjere.

„Eko-Medic“ d.o.o. svoje radne aktivnosti temelji na poznavanju i primjeni zakonskih normativa što je verifikovano posjedovanjem svih potrebnih odobrenja za rad od nadležnih organa.

Posvećeni smo  ispunjavanju ekoloških standarda, što se očituje pored ostalog i u odabiru ekoloških najprihvatljivijih sredstava za rad koja tržište nudi, pa su tako u primjeni sredstva čija je osnovna osobina  biorazgradljivost i njihova efikasnost.

U obavljanju svojih svakodnevnih poslova koristimo  se preparatima svjetski poznatih  proizvođača Bayer Gmbh, Detia Degesch (Njemačka) i Lodi Group ( Francuska ).

Eko-Medic d.o.o. u svom poslovanju radi po HACCP sistemu a već godinama posjedujemo i “Policu od opće odgovornosti”, što dovoljno pokazuje koliko smo predani ne samo zaštiti životne okoline, nego i zaštiti naših klijenata.

Konstantnim usavršavanjem, iskustvom i profesionalnim pristupom od 2005. godine Eko-Medic d.o.o. je steklo povjerenje velikog broja renomiranih klijenata.